Bevisstgjør deg selv i eget liv Retreat

19. - 26. oktober 2019

Mangler du overskudd i hverdagen, kjenner du på stress og føler deg utilstrekkelig, savner du ro, glede og harmoni, - lever du DITT liv?

Ta sjansen! Løs koden til varig forandring der du trenger det!

Vi viser deg metoder til å bevisstgjøre dine verdier, skape en grunnleggende positiv holdning til deg selv og leve det livet du ønsker deg. Vi bruker meditasjon, yoga og drømmetydning, stimulerer kropp og sinn med energiøvelser, lærer deg hvor stor betydning pusten har for helsen vår, byr på spennende foredrag, og ikke minst nyter vi samholdet med hverandre. Alt er basert på et helhetlig syn på oss som mennesker. Helse er balanse i både det ytre og det indre, sier kinesisk medisin, så vi søker å forløse ubalansene der hver enkelt finner dem.

Gir dette gjenklang, kan vi love deg en innholdsrik uke med avspenning, glede og velvære og ikke minst naturlig, kortreist og oppbyggende mat. En uke med inspirasjon og påfyll på alle plan.

Hvem er kurslederne?

Gitte Brage

Gitte Brage har 40 års undervisningserfaring innen trening, fysisk og mental helse. Terapeut utdannelse i TFT ved Mads Uldal og refleksologi ved Kairon, Reconnective Healer fra Eric Pearl og Prana Healer fra The Spiritual Healers School, Damanhur. Enhetsterapi fra 2016-2017 ved Senter for livshjelp Dr. Audun Myskja.

Grunder av senter Carna i Stavanger som fokuserer på helhetlig trening og behandling for indre utvikling og bedre livskvalitet. Implementerer østlige tradisjoner og lære om helse i tilpasset form for vår vestlige del av verden. 

Hennes oppfordring er: La ditt lys skinne!

Linda Bratlund Stokke

Linda Bratlund Stokke har bred utdanning og lang erfaring innen naturmedisin og selvutvikling, Hun er akupunktør MAF, soneterapeut NFS og enhetsterapeut ved Senter for Livshjelp, Dr. Audun Myskja. Healer fra The Body Mirror System og Reiki og utdannet innen selvutvikling, healing og meditasjon fra Lin David Martins School of Spiritual training and Selfdevelopment, Arizona. Sertifisert i Qi gong, Nei Ging Gong ved Western Academy of Medical Qigong.

Drev og var lærer ved Nordisk Akupunkturhøgskole avd. Vest fra 1999 til 2005. Har arbeidet som terapeut i over 30 år, holdt kurs og undervist i en årrekke. Linda bygget og skapte Akinon Resort sammen med sin mann og har siden 2009 drevet og utviklet stedet med base i holistisk tankegang.

Hennes oppfordring er: Lev livet innenfra og ut!

Hva er inkludert?

  • Kurset med Gitte og Linda og alle aktivitetene dette inneholder
  • Overnatting i dobbeltrom – enkeltromstillegg gjelder hvis du ønsker å bo alene
  • Halvpensjon med drikke til maten (frokost og middag)

Hva er ikke inkludert?

  • Flyreise – nærmeste internasjonale flyplass er Alicante Flyplass og både Norwegian og SAS tilbyr direktefly fra flere flyplasser i Norge
  • Reiseforsikring 
  • Transport til og fra flyplassen
  • Lunsj – muligheter for å kjøpe på Akinon Resort eller å lage selv på rommet
  • Enkeltromstillegg

Pris

Kun €990 per person for kurset, overnatting og halvpensjon 

Enkeltromstillegg €180 for hele oppholdet

Bestill nå!

Reserver din plass idag ved å ta kontakt med Gitte på post@goodcarna.com eller Linda på linda@akinonresort.com