Akinon Resort Events

Akinon Resort Eventer

Kosthold, integrert medisin, trening, spa og velvære, matlagingskurs og mange flere opplevelser som betyr noe

Private Events

Private Eventer

Kurs og konferanser, seminarer og foredrag, forretningsarrangement, bryllup, jubileum med mer

Akinon Resort eventer

I tillegg til å være vertskap for en hel rekke eventer, tilbyr vi også våre egne arrangement innen tema som kosthold, stressreduksjon, hormonbalansering og integrert medisin.

Vi iscenesetter eventer som kombinerer foredrag, seminarer og konferanser med spennende mat, oppbyggende spa behandlinger og utflukter i lokalområdet. Vi ønsker å skape gode rammer for opplevelser som inspirerer og gleder mennesker. Våre foredragsholdere og kursholdere er alle dyktige på sine felt og våre eventer gir muligheter til å lære nye ting i rolige og nydelige omgivelser. Sjekk vår kurskalender slik at du ikke går glipp av våre tilbud!

Kommende eventer

Private eventer

Akinon Resorts moderne og godt utstyrte konferanserom og bankettsal gjør det enkelt å arrangere eventer av høy klasse hos oss. Fasilitetene våre er ideelle for konferanser, seminarer og foredrag, bryllup, bursdagsselskaper og forretningsarrangement. Med utsøkt og deilig mat fra Akinon Bistro og overnatting i moderne, stilfulle og romslige studio kombinert med våre utmerkede fasiliteter, vil ditt event stille i en klasse for seg.

Sala Grande er vårt største konferanserom og godt egnet til alt fra store banketter til foredrag og seminarer. Det er utstyrt med prosjektor av høy kvalitet, stort lerret og lydanlegg med mikrofoner.

Kapasitet:

  • Kinooppsett (foredrag) – 120 personer
  • Bankett med runde bord – 90 personer
  • Klasseromoppsett – 60 personer

I forbindelse med La Sala Grande er det også tilgjengelig en spennende hulebar, Bar la Cueva som kan benyttes etter ønske.

Banquet

Sala Yang er ideell til mange forskjellige arrangementer som foredrag og kurs men også saltrening med for eksempel pilates og yoga. Den er utstyrt med prosjektor av høy kvalitet, lerret og lydanlegg med mikrofoner har tregulv og en speilvegg.

Kapasitet:

  • Klasseromoppsett – 45 personer
  • Konferanseromoppsett – 35 personer
  • U-formet bordoppsett – 25 personer

Sala Yang ligger ved siden av bistroen og har tilgang til den store fellesterrassen. 

Sala Yin er perfekt for mindre private middagsselskaper og møter. Den er utstyrt med prosjektor av høy kvalitet, lerret og et stort bord med sitteplasser til 15 personer.

Sala Yin ligger ved siden av bistroen og har tilgang til den store fellesterrassen.

Akinon Resort har også andre konferanserom av forskjellige størrelser for møter og seminarer. Kontakt oss for mer informasjon.