Ofte stilte spørsmål

Vi er alltid behjelpelig med de spørsmål du måtte ha rundt ditt opphold på Akinon Resort. 

Vii forstår at du ønsker spørsmålene dine svart raskest mulig og har derfor satt sammen en liste med de mest spurte nedenfor. Hvis du ikke finner det du leter etter er det bare å ta kontakt med oss. 

Alicante, el Altet flyplass er nærmeste flyplass og ligger rundt 40 minutter med bil fra Akinon Resort. Andre flyplasser som ligger i nærheten er Murcia og Valencia, som begge er rundt 1.5 time med bil fra Akinon Resort. 

Ja, det er et busstopp rundt 8 minutters gange fra Akinon Resort. Bussen som stopper her vil ta deg til Benidorm. 

Absolutt! Å leie bil er relativt billig i Spania og offentlig transport er ikke et godt alternativ. Hvis du/dere planlegger å reise rundt i område vil vi anbefale å leie en bil og denne kan du til og med parkere gratis på Akinon Resort!

Det er det! Akinon Resort har gratis inngjerdet parkering 🙂

 

Ja, det ligger en dagligvarehandel kun 5 minutters gange fra Akinon Resort. Vi tilbyr i tillegg å fylle kjøleskapet ditt for en liten ekstrakostnad samt at vi selger lette snacks fra resepsjonen og bistroen. 

Ja selvfølgelig! Vi kan tilby mat som passer de fleste dietter, allergier og intoleranser. Bare gi beskjed i forveien så skal vi gjøre vårt beste for å tilpasse maten til ditt behov. 

 

Vi har plass til totalt 86 gjester fordelt på 43 rom og 27 forskjellige leiligheter. 

Ja, av solen 🙂 Men vi har også et oppvarmet innendørsbasseng når det er for kaldt å svømme ute. 

Det er dessverre ikke mulig å ha med seg kjæledyr når man bor på Akinon Resort.

Innsjekk og utsjekk skjer normalt sett klokken 14:00 og 12:00. .