På Akinon Resort har vi en rekke fasiliteter tilgjengelige for våre gjester. Lokalområdet kan også tilby mange aktiviteter og attraksjoner tilpasset alle aldersgrupper og interesseområder. Hvis du har noen spørsmål i denne forbindelse, nøl ikke med å ta kontakt med oss.

Innendørsbasseng

Akinon Resort har et stort oppvarmet innendørsbasseng som kan benyttes i vintermånedene, eller når det er for kaldt til å bruke til bade ute.

Det er 12,5 meter langt og 2 meter på det dypeste og egner seg derfor godt til ulike typer vanngymnstikk. I bassengområdet finner du også en infrarød sauna.

Utendørsbasseng

Utendørsbassenget på Akinon Resort er åpent hele året og oppvarmes av solen. Det er et saltvannsbasseng som har et flott område hvor gjestene kan sole seg, slappe av eller ta en matbit eller noe å drikke når pool baren er åpen. Bassengområdet er også perfekt for en grillfest eller en velkomstdrink som en del av et arrangement.

Boccia bane

Ved utsiktspunktet i parken på Akinon Resort kan våre gjester spille boccia på vår dobbel boccia bane mens de nyter en fantastisk utsikt over nærområdet og sjøen. Her kan man også sitte og nyte stille og rolige omgivelser.

Park

Akinon Resort har en flott og fargerike naturpark som innbyr til spaserturer og tid til refleksjon.

Nyt stillheten ved fiskedammen eller ta en tur opp til toppen for en vakker utsikt over sjøen og lokalområdet.  

Ballbane

Akinon Resort har en multifunksjonell ballbane er tilgjengelig for våre gjester uten kostnad.

Her er det mulig å spille basketball, badminton, volleyball og fotball med små mål og den kan også brukes gruppe trening.

Lokale attraksjoner

Lokalområdet tilbyr et stort utvalg av aktiviteter og ønsker du å delta på noen av disse, vil våre ansatte kunne hjelpe med med påmelding og informasjon. 

 

Terra Mitica er en stor fornøyelsespark 10 minutter i kjøreavstand fraAkinon Resort. Den har et stort utvalgt av karuseller samt historiske attraksjoner. Passer for barn og voksne i alle aldre!

Terra Natura ligger rett ved siden av Terra Mitica og er en ny type dyrepark hvor du kan oppleve det de kaller zooimmersion. Dette er et konsept innenfor habitat design som lar deg komme i kontakt med dyrene som om det ikke var noe gjerde mellom, iallefall ikke et du kan se! Her kan du møte mer enn 1500 dyr fra over 200 forskjellige arter.

Terra Natura har også et badeland, men dette krever en ekstra inngangsbillett. 

Aqualandia er et av verdens største badeland og dekker et område på 150.000m2 med gratis parkering. 

Badelandet har fantastiske sklier med forskjellig intensitet, slik at alle besøkende får en uforglemmelig opplevelse!

MundorMar ligger rett ved siden av Aqualandia og her kan du oppleve delfiner, seler, reptiler og fugler bare for å nevne noen. Absolutt verd å besøke!

Finestrat Karting har en flott 1 km lang og 10 m bred utendørs bane av asfalt kun en 15 minutters kjøretur fra Akinon Resort. Her kan du kjøre om kapp med venner og familie med fantastisk utsikt til fjellet i bakgrunnen.

Hvis du er et vanndyr på ferie er Costa Blanca kysten det perfekte stedet for deg! Lokalområdet byr på et stort utvalgt av vannsporter som vannscooter, seiling, fisking, kajakking og dykking. 

Hvis du er eventyrlysten og liker å utforske, må du bare prøve en safari eller utflukt! Du kan velge en safari, en fjelltur eller en segway utflukt. Eller kanskje en ridetur – her er det mange muligheter. 

Albir, Benidorm, Calpe & Villajoyosa har vakre strender som er verdt et besøk!

Hvis du liker å gå på tur, har nærområdet mange flotte fjell å by på. Akinon Resort arrangere også turer med norsk guide. 

Costa Blanca kysten er en av de beste områdene for sykling i vintersesongen både for amatører og profesjonelle. Vi er behjelpelig med leie av sykkel hvis du ikke har med din egen. 

Er du glad i høyder og spenning er kanskje paragliding noe for deg! Liker du å spille paintball med venner, familie eller kollegaer? Vi kan arrangere begge deler hvis ønskelig. 

Liker du å shoppe kan vi anbefale kjøpesenteret La Marina i Finestrat eller de små og kunsteriske butikkene i gamlebyen i Altea. 

I Alicante kan du også finne varehuset El Corte Ingles samt forskjellige typer outlet.   

Vingården Enrique Mendoza i Alfaz del Pi tilbyr både guidet tur og vinsmaking.  

Ca. 15 km fra Akinon Resort ligger det vakre Algar Fossefallet. Dette er et naturområde hvor man i høy grad har bevart økologiske rikdom. Dette området ble erklært et våtland beskyttet av kommunen i Valencia.

Guadalest er en liten landsby i fjelldelen av Marina Baixa. Den dekker et område på 16 km2, har totalt ca. 200 innbyggere og ligger rundt 25 km fra Akinon Resort.

Guadelest har fantastisk utsikt, små butikker og restauranter samt en flott historie. Absolutt noe å få med seg!

Åge Folkestad tar deg med på en historisk byvandring i gamlebyen i Altea. Han forteller levende om historien til Altea, fra fønikerne til dagens samfunn. En times vandring gjennom trange gater og portaler.