Fusion 8 main area

Utfordre smaksløkene dine med en kulinarisk opplevelse i vår restaurant Fusion 8. Opplev en spennende fusjon av moderne og internasjonale retter basert på naturlige, friske og kortreiste ingredienser.

I sommer kan du også nyte forfriskende drinker og deilig mat ved Pool baren vår.

Reserver bord nå for Fusion 8 ved å klikke her, ring oss på tlf. nr. +34 965 994 816, send oss en e-post til fusion8@akinonresort.com. 

Vakre omgivelser

Fusion 8 ligger i hjertet av Akinon Resort og har bord til å bespise 65 gjester. Det innbydende, skandinavisk inspirerte interiøret bærer preg av naturlige materialer som treverk i lyse farger og tekstiler i lin. Den store terrassen utenfor har plass til ytterlige 50 gjester, og her kan man nyte utsikten til vår fasinerende naturpark og bassengområde.

Konseptet

Konseptet bak restauranten er basert på en fusjon av mattradisjoner verden rundt, tillagt vår egen lille vri. Vi legger vekt på ingredienser av høy kvalitet, gode smaker og innbydende presentasjoner. Så sant det er mulig bruker vi lokale råvarer, og vi er stolte over at alt kjøttet vårt kommer fra hormonfri matproduksjon. Vi lager maten fra bunnen av og bruker ikke tilsetningsstoffer. Menyen varierer med årstidene og tilgangen til råvarer av høy kvalitet. Menyen tilbyr også gode alternativer for de som har intoleranser, allergier og kostholdsrestriksjoner som gluten, laktose/casein, lavkarbo og vegetar. For mer informasjons se vår Helse side.

Teamet

Vår kjøkkensjef Miguel Andrès har gått i lære hos Michelin kokken Martin Berasategui og elsker å sette sitt eget preg på sin kombinasjon av retter fra hele verden. Presentasjon og smak ligger hans hjerte nær og vises i alle hans kreasjoner. Gjennom smakfulle retter, en fantastisk atmosfære og utmerket service ønsker Miguel og hele hans Fusion 8 team å levere en matopplevelse utenom det vanlige.

 

Åpningstider

Fusion 8 har følgende åpningstider for lunsj og middag:

Torsdag til mandag

13:00 – 21:00

Reserver bord nå ved å klikke her, ring oss på tlf. nr. +34 965 994 816 eller send oss en e-post til fusion8@akinonresort.com.

Fusion 8 er stengt for vintersesongen fra 5. november til 1. mars.

Meny

Fusion 8 har en dagens meny til lunsj og middag som er laget på et ukentlig basis. Ring oss i dag på +34 965 994 816 for å høre dagens meny for den dagen du ønsker å komme. 

Vi kan også skreddersy menyer til spesielle anledninger, se vår side private eventer for mer informasjon.

Grupper

For grupper kan vi tilby både frokost, halvpensjon og fullpensjon og meny kan bli tilpasset til forskjellige allergier, intoleranser og kosthold.

Frokost

Til frokost kan vi tilby en omfattende og smakfull daglig frokostbuffet. Her vil du finne alt du trenger for en god start på dagen. Frokosten serveres til faste tidspunkter som avtales før ankomst og kan tilpasset gruppeprogrammet ditt.

Lunsj

Restauranten kan tilberede lunsjer av forskjellige størrelser og smaker. Før ankomst settes det opp en fast meny for oppholdet som serveres til faste tider.

Middag

Fusion 8 tilbyr både enkle og elegante måltider samt større og mer formelle måltider med opptil flere retter. Menyen avtales på forhånd og kan tilpasses gruppens behov og ønsker. Vi kan også arrange med en grillfest ved bassengområdet eller tapas og vinkveld på terassen utenfor restauranten hvis være tillatter det.

Hvis du har andre ønsker eller behov for din gruppe er det bare å nevne dette i din gruppeforespørsel til info@akinonresort.com

Matlagingskurs

Ønsker du å begynne å lage mer hjemmelaget mat? Kanskje vil du har lyst til å lære noen nye teknikker eller oppskrifter? Eller er du interessert i en morsom, interessant og lærerik aktivitet for deg og dine venner eller familie?

Fusion 8 kan tilby matlagingskurs i et moderne og brukervennlig skolekjøkken. Vi kan tilpasse innholdet til gruppen din og ønsker du å se hvilke matlagingsklasser som er tilgjengelige for individuell registrering er det bare å sende en epost til fusion8@akinonresort.com.

Vi tilbereder en ernæringsrik og deilig frokostbuffet i vår restaurant

Vi kan også tilby BBQ ved bassenget og gala middager til våre grupper

Med seks individuelle stasjoner og et stor arbeidsområde har skolekjøkkenet plass til 12-14 personer

Nyt maten du har laget i det koselige spiseområde inne i skolekjøkkenet. 

Private arrangement

Våre fasiliteter er ideelle for arrangementer som bryllup, jubileum, bursdagsselskap eller private middagsselskap.

Vi kan tilby en meny tilpasset til ønsker og budsjett, private spiseområder samt levende musikk og underholdning. Og best av alt – våre ansatte er behjelpelig med planlegging  og koordinering og sørger for at du får et skreddersydd opplegg av beste kvalitet.

Kontakt oss idag på fusion8@akinonresort.com for bestilling og nærmere informasjon.