Akinon Resort kan tilby varierte former for fysisk aktivitet enten du trener regelmessig, ønsker å utvide ditt repertoar, komme deg i gang eller skal begynne med rehabilitering. Det er enkelt trene under oppholdet på Akinon Resort. Mulighetene er mange og at du lett kan nå målene dine!

Rehabilitering

Akinon Resort har en egen gym for rehabilitering. Den er utstyrt med 10 forskjellige motoriserte treningsbenker som sammen utgjør Exergenics isokinetic fitness system. Benkene har en interaktiv berøringsskjerm hvor du kan velge ulike nivåer på motstanden i benken slik at treningen tilpasses din styrke. Ved å fullføre en runde på alle benkene vil du trene alle de store muskelgruppene i kroppen. Du følger benkens bevegelser, og slik er det en trygg og effektiv treningsmetode.

Gruppetrening

Akinon Resort har fasiliteter velegnet for alle typer gruppetreninger som pilates, yoga, aerobic og zumba. Aktivitetene kan også utføres ute på våre store, flotte terrasser eller i parken vår. Vi tilbyr bruk av utstyr som matter, gymballer, stepkasser og pilatesringer. Akinon Resort er interessert i å samarbeide med nye instruktører, så hvis dette er av interesse ta kontakt med oss for nærmere avtale. 

Utendørstrening

I parken på Akinon Resort har vi tilrettelagt for både individuell trening og gruppeaktiviteter som kan utføres i naturen under Spania sol. Vi har ulike installasjoner for styrketrening og en multifunksjonell ballbane som kan brukes både til fotball, basketball, volleyball og badminton.

Akinon Gym

Akinon Gym kan brukes av våre gjester uten kostnad. Her har vi alt det utstyr du trenger for en skikkelig workout med kardiotrening  og vekter.