Welcome to Akinon Resort

Om oss

Da Linda og Helge Stokke endelig kunne avduke Akinon Resort i januar 2009, var det en merkbar forventning i luften blant de 500 gjestene som var invitert til åpningen. Viseordføreren i La Nucia klippet båndet og erklærte den fem år lange byggeperioden for avsluttet. Visjonen om å skape en oase var blitt virkelighet, og de gledet seg til å dele den med verden!

De to gründerne fra Bergen, gikk i gang med prosjektet sitt i 2004 da de solgte størsteparten av sin forretningsvirksomhet for å gi seg i kast med nye prosjekter i La Nucia, Spania.Helge var kjent som en dyktig forretningsmann som utviklet sin fars elektrofirma til et industrikonsern fordelt på 16 bedrifter med 1200 ansatte innen verft, elektro, eiendom og finansielle tjenester. Linda som akupunktør Nafo og soneterapeut drev sin egen naturmedisinske praksis og var leder for Nordisk Akupunkturhøgskole avd. Vestlandet. Sammen så de nå muligheter til å nå nye høyder. Med så forskjellig bakgrunn, men med så like verdier og visjoner, begynte skapelsen av Akinon Resort i Spania å ta form.

Det tok fem år i støv og sementslam, med planlegging og strukturering, med store gleder for hvert nye fremskritt, og tøffe tilbake steg  når utfordringene ble store. I nytt land og med et fremmed språk var tilværelsen en spennende og utviklende reise disse årene. Klokkeklar tro på prosjektet, stor kreativitet og pågangsmot, vilje og gode medarbeidere bidro til suksess. Akinon Resort stod ferdig i 2009, en vakker oase de ønsket å dele med verden. Velkommen til oss!

Konseptet

Akinon Resort utstråler en rolig og avslappende atmosfære som formidler en opplevelse utenom det vanlige. Akinon betyr nøkkel til livet, og vi søker å legge til rette for muligheter som kan forbedre livskvaliteten der den enkelte måtte trenge og ønske det. Vi arrangerer opphold og tilrettelegger fasiliteter som kan bidra til mer kunnskap om blant annet kosthold, integrert medisin, fysisk aktivitet , stressreduksjon og personlig utvikling.

Vi mener at å skape helse og forebygge sykdom er like viktig og mer effektivt enn bare å behandle symptomer. Vi søker å tilrettelegge for opplysning og utvikling på ulike felt. Stedet vårt er  skapt omkring dette målet.

De 5 hjørnestenene i konseptet vårt er derfor:

  1. Kosthold – gjennom balansert, kortreist mat uten tilsetningsstoffer
  2. Fysisk aktivitet – ved å tilby et rikt utvalg av treningsmuligheter
  3. Konferanser – ved å organisere og/eller tilrettelegge for kurs og seminarer
  4. Spa og velvære – ved å tilby oppbyggende og avslappende behandlinger
  5. Klinikk – basert på integrert medisin med dyktige terapeuter og leger

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Akinon Resort!

Akinon Resort Woman

Møt teamet vårt

Daglig Leder

Didrik er ansvarlig for daglig drift og har ansvar for markedsføring, salg og økonomi samt forretningsstrategi. Han har en dobbel Mastergrad i finans og International Business fra University of Sydney og erfaring fra virksomheter innen forbrukerprodukter i USA og Norge. Han elsker å reise, er svært sportsinteressert, spiller golf og padle tennis. Han er en ivrig kinogjenger.

Fun fact: Didrik har i løpet av en periode på ni år bodd i seks forskjellige land.

Translatør

Rebecca har vært med oss på Akinon Resort helt siden vi åpnet. Hun jobbet både som resepsjonist, kelner og leder før hun startet på medisinstudiet. Hun snakker flytende spansk og hjelper oss nå med oversettelser og annet administrativt arbeid når hun ikke er opptatt av studiene. Rebecca er fra Bergen men har bodd i Spania de siste 11 årene. Her fullførte hun også videregående skole og arbeidet en tid på et lokalt sykehus i tillegg sitt arbeid på resortet. Rebecca elsker å gå lange turer med hunden sin Medly, liker å se på film og setter stor pris på samvær med familie og venner

Fun fact: Becky sin drøm var å bli konditor helt til hun oppdaget at hun hadde cøliaki – dvs var allergisk mot hovedingrediensen i nesten alt bakverk – hvete

Kelner & handyman

Gustavo er den som gjør måltidene på Akinon til en opplevelse. Han er i tillegg ansvarlig for generelt vedlikehold. Han flyttet til Spania fra Cordoba i Argentina med sin familie for 14 år siden og har lang erfaring fra serveringsbransjen i både Argentina og USA. Han elsker å spille gitar, gå på rocke- og blueskonserter og samle venner til grillfester.

Fun fact: Gustavo kom til Spania med bare €300 i lommen i håp om å skaffe en bedre fremtid for sin familie.

Resepsjonist

Susi jobber i resepsjonen og vil sørge for at oppholdet ditt på Akinon Resort blir uforglemmelig. Hun er fra München i Tyskland hvor hun tok en grad i ledelse og administrasjon før hun flyttet til Spania for ni år siden. Tidligere har hun blant annet jobbet på en tannklinikk og holdt mange danseshow sammen med sin søster. Susi elsker å reise, møte nye mennesker og ikke minst å danse.

Fun fact: Susi deltok i det populære TV-programmet The Bachelor hvor hun prøvde å finne sin drømmeprins.

Teknisk ansvarlig

Mario er ansvarlig for at alle tekniske installasjoner på Akinon Resort virker som de skal. Han er utdannet sivilingeniør fra Universidad de Estudios de Buenos Aires. Han flyttet til Spania med sin familie i 2002 og startet sitt eget firma med fokus på vann og tekniske installasjoner. Mario elsker å spille paddle tennis og som en skikkelig argentiner liker han å stelle til grillfester med familie og venner.

Fun Fact: Mario er en rettsvesenet ekspert med spesialiteten sin innenfor bygning og tekniske installasjoner

IT ansvarlig

Mark tar seg av all informasjonsteknologi på Akinon Resort og sørger for at vi kan kommuniserer med utenverdenen gjennom telefon, internett og e-post. Han har ansvar for at alle systemer til enhver tid fungerer skikkelig. Mark kommer fra England, i nærheten av Brighton, men har bodd og arbeidet i Spania siden 2004.

Fun fact: Mark jobber også som dykkerinstruktør om sommeren.

 

Foredragsholder

Jens er  en tungvekter innen ernæringsterapi. Han er utdannet fra Institute for Optimum Nutrition i London, og har i tillegg grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøyskole. Han er hovedlærer på Tunsberg Medisinske skole samt at han driver sin egen praksis. Han har undervist i ernæring siden 2001 og arbeidet mot næringslivet med totalkvalitet og personlig utvikling siden 1992.

Fun fact: Jens har 25 års erfaring som ingeniør innen prosjekt,-og byggeledelse, prosjektering og byggeteknikk

Lyst til å bli en del av vårt team?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og motiverte medarbeidere.

Se ledige stillinger Send oss din CV