Akinon Resort har overnattingsmuligheter som passer for enhver anledning. Våre moderne og stilfulle leiligheter er av ulik standard og pris alt etter størrelse, utsikt, utstyr og  beliggenhet. De klassifiseres i Premium +, Premium eller Standard. Alle våre 40 rom har eget bad og lås med egen nøkkel enten de er i en duo, trio eller quad leilighet.

Studio

Akinon Resort har 17 flotte og romslige studio. Et studio har en åpen planløsning og passer for en til to personer enten dere er et par, to venner, kursdeltagere eller du reiser alene.  

Videre inneholder et studio kjøkkenfasiliteter, spisebord, sofagruppe, en stor dobbeltseng eller to enkle senger samt et bad. Norske TV kanaler og gratis høyhastighets internett. Egen utgang til felles terrasser.

Spesifikasjoner

Størrelse: ca. 35m²

Dobbeltseng/ to enkeltsenger

Oppvaskemaskin (Premium+ & Premium)

Kjøleskap og frys

TV med norske kanaler

Stekeovn (Premium+ & Premium)

Mikrobølgeovn

Aircondition

Safe

Brødrister, kaffemaskin & vannkoker

Duo

Akinon Resort har fem flotte og romslige leiligheter med to soverom. En duo passer perfekt til familier, vennepar eller kursdeltagere.

Hvert soverom har et tilhørende bad og egen lås. Leiligheten har en stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass til 4 personer. Den er smakfullt innredet, har TV med norske kanaler og gratis høyhastighets internett. Egen inngang med tilgang til store felles terrasser eller egen uteplass

Spesifikasjoner

Størrelse: ca. 65m²

2 x dobbeltsenger / 4 enkeltsenger

Oppvaskemaskin

Kjøleskap & frys

Stekeovn 

Mikrobølgeovn

Aircondition

Safe

TV med norske kanaler

Brødrister, kaffetrakter & vannkoker

Trio

Akinon Resort har to flotte og romslige leiligheter med tre soverom. En trio passer perfekt til familier, vennepar eller kursdeltagere.

Hvert soverom har et tilhørende bad og egen lås. Leiligheten har en stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass til 6 personer. Den er smakfullt innredet, har TV med norske kanaler og gratis høyhastighets internett. Premium + har egen terrasse mens Standard har tilgang til felles terrasse.

Spesifikasjoner

Størrelse: ca. 75m²

3 x dobbeltsenger eller 6 enkle

Oppvaskemaskin

Kjøleskap & fryser

Stekeovn 

Mikrobølgeovn

Aircondition

Safe

TV med norske kanaler

Brødrister, kaffetrakter & vannkoker

Quad

Akinon Resort har en stor og flott leilighet med fire soverom med egne låser, fire tilhørende bad, stor stue og romslig kjøkken. Den passer godt til familier, vennepar eller kursdeltagere.

Leiligheten er smakfullt innredet, har TV med norske kanaler og gratis høyhastighets internett. Egen inngang og utgang til terrasse fra stuen.

Detaljer

Størrelse: ca. 120m²

4 x dobbeltsenger

Oppvaskemaskin

Kjøleskap & frys

Stekeovn

Mikrobølgeovn

Aircondition

Safe

TV med utenlandske kanaler

Brødrister, kaffetrakter & vannkoker