Akinon Resort sine samarbeidspartnere

Akinon Resort forstår hvor viktig det er med dyktige og seriøse samarbeidspartnere så la oss få presentere dem.

Ønsker du samarbeide med Akinon Resort? Send oss en e-post med informasjon om din bedrift og dine tanker rundt et samarbeid. 

Tunsberg Medisinske Skole logo

Tunsberg holder ofte kurs på Akinon Resort og har lagt deler av sin kostveileder utdanning hit. 

Tunsberg Medisinske Skole er en av Norges største private skoler innen helse og ernæring. Skolen ble startet i 1998 og har i dag over 700 studenter. Vi tilbyr mange ulike studier innen ernæring og naturmedisin, og har i tillegg flere basisfag som er viktige for å bli en dyktig terapeut.

Hjemmeside: tunmed.no
Facebook: facebook.com/tunmed

Helsemagasinet Logo

Helsemagasinet har kurs på Akinon Resort og en ambassadør for oss i Norge. 

Helsemagasinet vitenskap og fornuft utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft, som har som mål å bidra til at flere mennesker får tilgang til tverrfaglig kunnskap av betydning for egen helse og folkehelsa generelt, og for enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet. Helsemagasinet er Norges eneste populærvitenskapelige tidsskrift som oppgir vitenskapelige referanser til artiklene. Det utkommer 8 ganger i året med 100 sider.

Hjemmeside: vof.no
Facebook: facebook.com/Helsemagasinet

Maxpulse samarbeider med Akinon Resort om treningscamper i Spania.

Maxpulse arrangerer påmeldingsturer og lager skreddersydde pakker for grupper og næringsliv. Vi har en stab av flinke folk som er engasjerte, kunnskapsrike og positive. Maxpulse ble etablert allerede i 1996 og er godt kjent for sine skiturer til Marcialonga og andre renn i Worldloppet. Maxpulse AS er et datterselskap av Expert Reiser AS, som er et av landets ledende messereisebyrå. De er også leverandør av forretningsreiser og gruppereiser til bedrifter, forbund og offentlig virksomhet.

Hjemmeside: maxpulse.no
Facebook: facebook.com/maxpulse.no

Funksjonell Mat Logo

Akinon Resort bruker flere av Funksjonell Mat sine produkter i våre retter og er forhandler.

Funksjonell Mat er et norsk firma som ble stiftet i 2007. Vi tilbyr gode og naturlige erstatninger uten sukker og hvetemel, og vil hjelpe kunden med å gjøre god mat sunnere. Alle våre produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av oss.

Hjemmeside: funksjonellmat.no
Facebook: facebook.com/funksjonellmat

Keyhan Ighanian holder årlige kurs på Akinon Resort i IndreRo.

Metoden har han basert på elementer fra Østens filosofi og vestlig psykologi. I kurset hjelper han deltakerne til å finne ut hvem de er og hvordan de best kan kommunisere med partnere, familie og venner. Bedre selvinnsikt og empati gjør det mulig å forstå andre bedre, noe som er en forutsetning for kontakt på et dypere plan. Metoden forklares på hans hjemmeside.

Hjemmeside: indrero.com
Facebook: facebook.com/indreorokeyhan