SPA Massage
Relax Room

Akinon SPA

Akinon Spa er skapt rundt de babylonske og greske tradisjonene som hevder at å bade i varme kilder og mineralvann kan restituere din helse. Ordet spa stammer fra uttrykket salus per aguae som betyr helse gjennom vann. Vårt spa er dekortert med freskomalerier og keramiske fliser som fremmer følelsen og atmosfæren fra antikkens tid. Fasilitetene inngir en ro og trygghet som åpner sansene og stimulerer vår naturlige evne til å helbrede kropp og sinn. Uttrykket spa har omfavnet ideen rundt det holistiske menneske hvor nøkkelen til god helse ligger i harmoni og balanse. Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige revitaliserende og avspennende spabehandlinger utført av velutdannede og dyktige terapeuter. Velkommen til en luksuriøs velværeopplevelse på Akinon SPA!

SPA Meny

Akinon Spa tilbyr en variert behandlingsmeny. Nærmere beskrivelse av de ulike behandlingene finner du under. Vi kan også sette sammen en spapakke tilpasset dine behov, så ta kontakt dersom dette er ønskelig.

Vi bruker de beste produktene fra natural Spa factory som er hentet fra botaniske ingredienser og tilbyr skreddersydde behandlinger for dine hudpleie behov. 

 

60 min – €60

Vi starter med å legge en leireinnpakning på ryggen for å lindre ømme og stive muskler. Mens denne virker får du en deilig peeling av hender og føtter. Når innpakningen er fjernet, avslutter vi behandlingen med en avslappende ryggmassasje. En fornyende og oppløftende opplevelse for kropp og sinn.

45 min – €50

Du pakkes inn i en vitaliserende algeinnpakning før du blir senket ned i vår Cocoon benk hvor du hviler flytende og vektløs uten å bli våt. Behandlingen er avgiftende og oppstrammende, øker sirkulasjonen og tilfører kroppen viktige mineraler. Huden tilføres fuktighet og føles mykere. Det hele avsluttes med en kroppskrem som gir huden ny elastisitet og spenst. En forfriskende og fornyende opplevelse

75 min – €70

Hvorfor ikke starte denne behandlingen med en peppermynte saltskrubb med algeekstrakter som fjerner døde hudceller og gjør innpakningen mer effektiv?

45 min – €50

En luksuriøs velværeopplevelse med en sjokoladeinnpakning av mineralrik leire som er innsatt med sjokoladeessens. Nyt følelsen av sjokolade mot huden når du senkes ned i vår Cocoon benk for en flytende hvile som gir en dyp ro. De naturlige betaenzymene i sjokoladen har en foryngende og nærende effekt på huden, bekjemper rynker og motvirker cellulitter. Huden føles myk og de aromatiske egenskapene i oljen virker i tillegg oppløftende og stimulerende. Behandlingen avsluttes med en anticellulitt krem.

75 min – €70

Hvorfor ikke starte denne behandlingen med en sjokolade, vanilje og appelsin saltsrubb som fjerner døde hudceller og hjelper huden å holde seg myk lenger?

75 min – €70

Vi starter behandlingen med en dypt avgiftene grønn te- og kokos sukkersrubb. En perfekt begynnelse på en slankende kroppspleie. Vi påfører deretter to områder etter ditt valg med en rosmarin og guarana peel off innpakning. Den sammentrekkende rosmarinoljen hjelper på celleregenereringen, strammer huden og reduserer rynker samt at den tilfører fuktighet. Når innpakningen virker kan du nyte en deilig skulder, hode-og nakkemassasje. En herlig opplevelse.

60 min – €60

Tre inn i vårt egyptiske rom og opplev Kleopatras berømte baderituale i melk og honning! Vi begynner behandlingen med vår fantastiske gull & kaviar kroppskrubb som fjerner døde hudceller, tilfører huden A, D, B vitaminer og aminosyrer og gir den et eksklusivt skinn av gull! Du stiger så ned i et vell av melk og honning som omslutter kroppen, gir avspenning og ro. Huden vil føles myk med en ren sødme som åpner sansene.

90 min – €90

Hvorfor ikke avslutte denne behandlingen med en avslappende ryggmassasje for velvære og bedre sirkulasjon?

60 min – €70

En dypt avslappende massasje med varme stener som forsiktig frigir spenninger og lindrer trette og verkende muskler. Terapeuten bruker hendene sine i harmoni med de ulike marmor,- og skifer stenene. Opplevelsen forsterkes av den varme honning gelen tilført rose essens som gir huden en delikat og sødmefylt duft.

30 min – €35

En deilig kroppsskrubb med havsalt, lime og lemongress som stimulerer sirkulasjonen i huden din. De friske, livlige og stimulerende aromaene vil løfte sinnet mens kroppen kvitter seg med døde hudceller. Behandlingen avsluttes med en nærende bodylotion.

30 min – €35

Denne sukkerpeelingen inneholder grønn te og ren arganolje og er svært rensende og eksfolierende. Du kvitter deg med døde hudceller og forbereder huden på å motta fuktighet. Avsluttes med en nærende og hydrerende bodylotion

30 min – €35

Denne behandlingen er perfekt når du vil fjerne døde hudceller, mykgjøre huden og stimulere sirkulasjonen i kroppen din. De søte ingrediensene vil minne deg om en deilig appelsinsjokolade. Behandling avsluttes med en næringsrik bodylotion.

65 min – €75

Denne dype og avslappende kroppsmassasjen løser opp muskelknuter og fjerner stress fra kropp og sinn. Vi bruker rolige bevegelser og massasjeteknikker som sammen med beroligende eteriske oljer lar deg stenge verden ute.

65 min – €75

Bruk av energigivende massasjeteknikker og triggerpunkt behandling forsterket av styrkende oljer, gjør denne massasje til en opplevelse. Her løses det ikke bare i muskelknuter, men energinivået i kroppen styrkes i tillegg.

60 min – €70

Denne massasjen fokuserer på å løse spenninger i de dypere muskellagene. Vår blanding av aromatiske oljer hjelper til avspenning i rygg og skuldre, løser knuter og gjenoppretter en følelse av velvære.

35 min – €45

Utrensende og muskelavspennende massasje i en og samme behandling. Denne intense massasjen vil fjerne spenninger og stress i trette muskler og etterlater deg i en behagelig avslappet tilstand.

60 min – €65

Denne absolutte velvære behandlingen for både kropp og ansikt er tilegnet deg som er gravid eller nettopp har født. Den letter ryggsmerter, reduserer væskeoppsamling, løser stress og lindrer trette ben. Vår massasjeolje av tusenfryd forbedrer elastisiteten i huden din og gir deg en komfortable følelse. Etter behandlingen vil du føle deg avslappet og ha hud som en baby.

60 min – €70

Hvis du leter den gode velværefølelsen, er denne behandling med våre Rephase produkter noe for deg. Terapeuten analyserer først huden din slik at behandlingen blir skreddersydd for dine behov. Behandlingen inkluderer også en behagelig hånd- skulder- og fotmassasje.

  • Ultimate – en gjenoppbyggende behandling perfekt for moden hud
  • Hydra Gold – den rette behandlingen for sensitiv hud som trenger å tilføres fuktighet
  • Lipoderm – perfekt for en ny begynnelse med en glansfull hud

60 min – €80

I denne luksuriøse ansiktsbehandlingen bruker vi bare det beste innen økologiske hudprodukter og kombinerer havets skatter, perler og kaviar med ekstrakt fra champagne. Kaviar er rik på vitaminer og aminosyrer, de små perlepartiklene reduserer de fine linjene og strammer opp, lysner og hydrerer huden din. Champagneekstraktet bidrar til fornyelse av hudcellene, og kremen som inneholder 23 karat gull vil øke elastisiteten. Etter denne behandlingen vil huden din føles fantastisk ha et et ungdommelig utseende. Inkluderer et glass med bobler.

60 min – €50

Sett føttene dine i fokus! Behandlingen starter med et fotbad før terapeuten fjerner hard hud og renser neglene. Så følger en herlig, muskelavslappende massasje som også fornyer huden din. Behandlingen avsluttes med neglelakk etter ditt valg.

60 min – €50

Unn hendene dine vår deilige håndskrubb etterfulgt av et hydrerende bad. Vi fortsetter med stell av neglebånd, filer og klipper før vi avslutter med en hånd- og arm massasje. Til slutt lakker vi neglene i ønsket farge.

PHD voksing er det eneste systemet som eliminerer risikoen for kryss-smitte fra en klient til en annen grunnet bruk av engangsapplikator. Systemet er både profesjonelt og hygienisk.

45 min – €45

Hele benet

30 min – €30

Leggene

15 min – €12

Underarmene

15 min – €15

Bikinilinjen

 

15 min – €8

Farging av øyenbryn

15 min – €12

Farging av øyenvipper

30 min – €18

Farging av øyenvipper og bryn

10 min – €8

Napping og forming av bryn